VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSHÖRNAN

Träningshörnan är ett litet familjärt och personligt gym, beläget mitt i Smedby. Här kombinerar du din träning som du vill. Styrkan tränar du på maskinerna eller med fria vikter. Konditionen tränar du på något av våra löpband, i roddmaskinen, på cykeln eller i crosstrainern. Du tränar i lugn och ro med nya fräscha maskiner. Det finns ventilation och AC i varje rum.

Vill du hellre träna i grupp går det också bra. Kör hårt på fyspasset, träna din bålstabilitet i ett härligt corepass, öva upp din kondition på våra stepbrädor eller varför inte varva ner med lite skön yoga. Vill du ha massage eller kiropraktik gör du ett besök hos Praktik Skuldran som finns i samma lokal som Träningshörnan.

Vi har generösa öppettider där du tränar när det passar dig. Ingen tidsbokning på våra gruppträningsspass.

När du bestämt dig för att börja träna på Träningshörnan bokar vi en tid genom telefon eller mail, för en gratis gyminstruktion på ca 45 min. Vi går igenom vilket mål du har med din träning samt om du har några eventuella skador att ta hänsyn till. Efter det går vi tillsammans igenom maskinerna och andra praktiska saker. När du löst ditt träningskort får du en nyckelbricka som är kodad så att du kommer in när det inte är bemannat. Första gången du tränar är det alltid gratis, både på gymmet och på gruppträningarna.

Vi har 10% rabatt för studertande och pensionärer. Våra öppettider för gymmet är: Måndag - Söndag: 05:00 - 23:00 Vi ser fram emot att ses! Varmt Välkommen!

5 Terre
5 Terre
5 Terre
5 Terre

5 Terre
5 Terre
5 Terre

VI FINNS PÅ

Högalidsvägen 1, Smedby
praktikskuldran@hotmail.se
0480 - 47 19 11

ÖPPETTIDER

Måndag - Söndag:
05:00 - 23:00

FÖLJ OSS GÄRNA