OM PRAKTIK SKULDRAN

Vill du ha massage eller kiropraktik så gör du ett besök hos Praktik Skuldran som finns i samma lokal som Träningshörnan. Praktik Skuldran har funnits sedan 1987. Catarina Önnered började jobba inne i Kalmar vid Skeppsbrogatan som massör. Efter 5 år i stan flyttade hon ut sin verksamhet till Smedby.

Catarina utbildade sig till massör 1986 i Stockholm och gick sedan vidare till kiropraktor året där på. Hon gick på Axelsson gymnastiska insitut i Stockholm, 4,5 år. Sedan januari 2019 finns nu både Träningshörnan och Praktik Skuldran på Högalidsvägen 1, Smedby.

På Praktik Skuldran behandlas kunder med kiropraktik och massage. Hennes behandlingar ser till helheten med både kiropraktik och massage, där det även ingår stretching.

Praktik Skuldran utökade sin verksamhet 2009 med gym och gruppträningar som ett komplement till redan befintlig verksamhet. Det blev ett träningsställe med lite utav varje.

Både på Träningshörnan och Praktik SKuldran finns det möjlighet att använda sitt friskvårdsbidrag. Det är även 10% rabatt på behandlingar och träningskort för studerande och pensionärer.

/ Catarina Önnered